lørdag den 16. marts 2013

Giv kvinden en citron, og hun får lækker hud!

Jeg kan godt li at bruge rene ingredienser til min krop. Det gælder både det jeg indtager, og ikke mindst også det jeg påfører den. Jeg går efter økologiske produkter, da jeg ikke er interesseret i alle de spændende ting, der kan være i f.eks. sprøjtede frugter.

Hvorfor citroner?

Helende: Citronsaft hjælper med at fjerne mindre små hudlæsioner og misfarvninger. Saften fra citroner er ligeledes antibakteriel, og kan bruges til en let behandling af akne og urenheder i huden.

Eksfolierende: Citronsyren hjælper med at reducere fedtet hud. Citronsyrens peelende egenskab fjerne det øverste lag af døde hudceller, og efterlader huden mere mat.

DIY: Citron scrubSlut behandlingen af med at tilføre dit ansigt fugtighed. Dette er især vigtigt om vinteren, hvor huden er ekstra tør hos de fleste af os. Det er ligeledes en god idé at skylle citron-sukker blandingen af med koldt vand, da dette lukker porerne.

Læs mere:

http://www.livestrong.com/article/296959-what-are-the-benefits-of-lemon-juice-on-the-skin/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar