lørdag den 16. marts 2013

Vask med varmt eller koldt vand?

At vaske ansigtet med varmt vand vs koldt vand. Det er ikke helt ligemeget hvad man gør.

Jeg havde aldrig tænkt tanken, før jeg læste om det på nettet.

Varmt vand:
At vaske ansigtet i varmt vand er godt, når man ønsker at åbne porerne i ansigtet. Dette er f.eks. inden en ansigtsbehandling, eller blot som første del af en ansigtsvask. Dog har varmt vand en tendens til at udtørre huden, og vasker man kun med varmt vand, vil porerne være mere modtagelige for urenheder.

Koldt vand:
Koldt vand er at foretrække, når ansigtet renses for sæbe eller andre produkter. Det kolde vand lukker porerne, og mindsker risikoen for at urenheder trænger ind i huden. Koldt vand virker opfriskende og udtørrer ikke huden lige så meget som varmt vand.

Husk altid at påføre ansigtet en god fugtgivende creme efter vask :)

Giv kvinden en citron, og hun får lækker hud!

Jeg kan godt li at bruge rene ingredienser til min krop. Det gælder både det jeg indtager, og ikke mindst også det jeg påfører den. Jeg går efter økologiske produkter, da jeg ikke er interesseret i alle de spændende ting, der kan være i f.eks. sprøjtede frugter.

Hvorfor citroner?

Helende: Citronsaft hjælper med at fjerne mindre små hudlæsioner og misfarvninger. Saften fra citroner er ligeledes antibakteriel, og kan bruges til en let behandling af akne og urenheder i huden.

Eksfolierende: Citronsyren hjælper med at reducere fedtet hud. Citronsyrens peelende egenskab fjerne det øverste lag af døde hudceller, og efterlader huden mere mat.

DIY: Citron scrub



Slut behandlingen af med at tilføre dit ansigt fugtighed. Dette er især vigtigt om vinteren, hvor huden er ekstra tør hos de fleste af os. Det er ligeledes en god idé at skylle citron-sukker blandingen af med koldt vand, da dette lukker porerne.

Læs mere:

http://www.livestrong.com/article/296959-what-are-the-benefits-of-lemon-juice-on-the-skin/